Esküvői tudnivalók

További fontos információk és tudnivalók- Minden plusz megkezdett óra.: 15.000.- HUF/óra

- Plusz fotós igénylése, hogy több irányból, más látásmóddal is meg legyen örökítve minden pillanat.: +20.000.- HUF/fotós
- Drónfelvételek igénylése, hogy különleges helyekről is készülhessenek képek és videók.: +30.000.- HUF
( kizárólag két fotós/videós jelenléte esetén kérhető )( a drón használata időjárásfüggő! Amennyiben az időjárás nem engedi a használatát, nem kerül felszámításra! )
- Csomagon kívül igényelt Jegyes és Kreatív fotózás külön napon.: +50.000.- HUF/fotózás
( 200km össztávolság felett üzemanyag költség )
- Fotókönyv is igényelhető, aminek kinézetét, méretét, anyagát és vastagságát is online lehet kiválasztani.
(egyedi árajánlat)

- Más típusú adathordozó igénylése (pl, többféle pendrive, többféle díszdobozban, akár gravírozva is)
(egyedi árajánlat)

- Elveszett, sérült adathordozó pótlása 3.500.- HUF/db

- Alapretusáláson felüli, "high-end" retusálás igénylése 5000.- HUF/képAmit minden csomagban vállalok- Egy hónapon belül (általában 1 hét max) átadom az egyenként alapretusált képeket, egy privát ONLINE webalbumban a részetekre.

- Három hónapon belül (általában 1 hónap max) átadom a teljes vágott videóanyagot, egy privát ONLINE webalbumban

- Kézzel fogható módon, egy előre egyeztetett időpontban dísztokos egyedi grafikás DVD lemezen adom át a nagy felbontású vízjel nélküli képeiteket és/vagy videóitokat

- Minimum 2000 pixel méretű képeket adok át, ami alkalmas akár A0 (1 négyzetméter) méretű fotóminőségű nyomatok készítésére.

- Fizetni az esküvő napján kell az foglaló összegével csökkentett előre egyeztetett díjat

- NYERS (RAW) képeket nem adok át, semmilyen esetben!

- Képeiteket 2 évig eredeti méretben őrzöm meg, így, ha bármi történne az átadott adathordozóval, a pótlásuk megoldható. 2 év után pedig, a képeiteket max 1000 pixel méretre csökkentve archiválom az örökkévalóságnak.
- Videóitokat 2 évig az eredeti, átadott méretben őrzöm meg, így, ha bármi történne az átadott adathordozóval, a pótlásuk megoldható. 2 év után pedig, méretcsökkentve archiválom az örökkévalóságnak.
- Kép és videó NYERSANYAGOT az adott év végéig őrzöm meg, így addig az átadott anyagban, bármilyen módosítási igény kérhető felárban.Anyagiak- Szerződésben rögzítve, 20% foglalót kérek. A szerződésben foglaltaktól való eltérés és/vagy meghiúsulás esetén az előleg nem kerül visszafizetésre!

- A szerződésben rögzített végösszeg, az esküvő napján, az előleg összegével csökkentve, egyösszegben kerül kiegyenlítésre.

- Az egyéb, szerződésben rögzített igényeken kívül (fotókönyv, fotóalbum, adathordozók, fotónyomatok), ezek átadásakor egyösszegben kerül a végösszeg kiegyenlítésre.

- Számla (AAM – 0%) (online e-számla, vagy készpénzfizetési)

- Fizetési módok: Bankszámlára átutalás, vagy készpénz.

- Személyes találkozó meghiúsulása esetén postai, vagy futárszolgálattal való átadás, és banki átutalásos mód is lehetséges. (utánvét nem opció)