Bemutatkozónk


WEday Team


Már a nevünkben is szerettük volna megmutatni, hogy az esküvő napja, nem csak a Ti, hanem a Mi nagy napunk is, hiszen szerves részei vagyunk, osztozunk örömben, boldogságban, könnyekben és ölelésekben. Én, Bezerédi Tamás, közel 20 éve, hogy megvettem első digitális gépemet és a sok tanulás és munka után 2009 -ben úgy döntöttem, hogy én leszek a fény gyermeke, így azóta főállású vállalkozóként rögzítem digitálisan a rám bízott emlékeket. "Csapatomhoz" 2017 -ben csatlakozott Juhász Kristóf Barátom, kollégám, így fotós- videós felkéréseknek külön-külön, de akár együtt is eleget tudunk tenni.

Professzionális, és világszínvonalú Sony fényképezőgép és kellékparkkal dolgozunk, alaposan felkészülve bármiféle kérésre.
Mindketten minimum két, egyenként is dupla kártyafoglalatos géppel dolgozunk. Gépenként 3-4 objektívvel és legvégső esetben rendszer és studióvakukkal is, hogy biztonságban tudjuk a képeiteket és videóitokat, ezért nap közben is folyamatosan mentjük számítógépre az adatokat. "Olyan nincs, hogy valami elveszik"
Mindketten műszaki emberek vagyunk, és mindig érdekeltek minket az objektívek optikai tulajdonságai, ezért elkezdtük gyűjteni a ritka antik és különleges képi világú objektíveket, amikkel munkáinkat színesebbé és látványosabbá tudjuk tenni...

Autentikus, azaz természtes látásmód jellemzi mindkettőnk munkáját. Kreatívan használjuk a környezet kínálta lehetőségeket, hogy a legritkább esetben kelljen mesterséges megvilágítást alkalmazni, ezzel is visszaadva a pillanat természetességét. A képek digitális feldolgozásakor is csak a legminimálisabb korrekción esnek át a fotók, hogy látványosak maradjanak a mű hatást elkerülve, illetve ha ketten dolgozunk, csak az egyikünk dolgozza fel a képeket, hogy azok egységes látványvilágot adjanak vissza.

Fotózsurnaliszták vagyunk, akikre az jellemző, hogy inkább elkapják a pillanatokat, mintsem beállítják azokat. Első sorban az a célunk, hogy visszaadjuk az esküvő látható és láthatatlan pillanatait, a rendezvény hangulatát, ábrázoljuk az emberek pillanatnyi érzelmeit. Törekszünk arra, hogy a pillanat elkapásával egyedit alkossunk.

Tekintsétek meg képeinket és rögtön látni fogjátok, miről is van szó.

Ezeknek a felkéréseknek tudunk eleget tenni.:

#Zenei rendezvények #Esküvők #Vállalati rendezvények #Temetések #Sajtó megjelentések #Termékfotózások #Tárgyfotózások #Zenekari fotózások #Hőkamera

#Informatikai szervíz #Webgrafika #Adatmentés;

Fotós szolgáltatás az ország bármely pontján, akár külföldön is!

Keressetek bizalommal!